I see you - Mackintosh, Clare (London Sphere, 2017)
Een vrouw in Londen ontdekt haar foto in een datingrubriek in de krant en als de vrouwen in die rubriek achter elkaar worden aangevallen, gaat ze op zoek naar de dader, die haar moet kunnen zien
1
Keywords: English - Fiction