Angel fire - Weatherly, L. A (London Usborne, 2011)
Alex en Willow (ik-figuur) leiden in Mexico een nieuwe generatie engelendoders op, om de boosaardige Engelenkerk tegen te houden. Op een dag komt er een vreemdeling in het kamp. Hij blijkt net als Willow een halfengel te zijn. Vanaf ca. 15 jaar
1
Keywords: English fiction