And the mountains echoed - Hosseini, Khaled (London Bloomsbury, 2014)
Een meisje wordt afgestaan aan een rijke, kinderloze vrouw in Kabul, die haar al snel meeneemt naar Parijs. Pas na de dood van haar moeder ontdekt ze wie haar echte familie in Afghanistan is
2
Keywords: English stories